Welkom bij Solutions4Office

Op het snijvlak van processen, systemen en (kantoor)organisatie begeeft Solutions4Office zich met haar dienstverlening op het terrein van kantoorautomatisering.
Solutions4Office bouwt hierbij verder op de reeds bestaande Microsoft Office platforms en infrastructu(u)r(en) bij hun klanten en helpt zo o.a. uw onafhankelijkheid en wendbaarheid te versterken.
Zodat u de grip op uw business kunt verstevigen. En u op bijvoorbeeld op snel veranderende marktomstandigheden kunt ageren.

Herkent u (één van) onderstaande vragen?

 

 • Bent u van plan uw huisstijl(documenten) te vernieuwen of uit te breiden?
 • Werken uw standaardbrieven niet meer in Word na een update in uw (standaard)CRM pakket?
 • Zoekt u een betrouwbare implementatiepartner voor uw grafische ontwerpen van uw huisstijldocumenten?
 • Wilt u add-ons met macro’s toevoegen in het (na)bewerkingproces van uw bestaande MS Word templates, bijvoorbeeld om tekstblokken aan/uit te zetten en/of in te voegen? Eventueel ook met dynamic data(velden) uit SAP, Exact of andere (ERP, document management) software?
 • Uw eigen systeem op maat? In licentie, op maat geconfigureerd of bijv. geheel nieuw op maat ontwikkeld?
 • Werken uw (Excel) rapportages niet naar wens? Wordt uw eigen Excel oplossing onbeheersbaar?
 • Wilt u uw scorecard/dashboard op maat laten ontwikkelen?
 • Zoekt u een betaalbaar en passend softwarepakket voor uw (primaire) proces en/of wilt u deze zelf realiseren?
 • Zoekt u een goed alternatief om data uit verschillende (enterprise) systemen te combineren?
 • Overweegt u een management reporting tool zonder een dure BI-enterprise tool te hoeven aan schaffen?

Dit zijn slechts enkele (van de vele) vragen, waarmee onze klanten zich bezig houden en waarvoor we hen een geschikte oplossing mochten bieden. Ervaar ook wat Solutions4Office voor u kan betekenen:
 

Krachtig, laagdrempelig en praktisch

Binnen de kantoorautomatisering is Microsoft Office veruit de meest gebruikte software en biedt krachtige, laagdrempelige en praktische mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo bevordert o.m. de krachtige programmeertaal VBA het integraal gebruik van de verschillende onderdelen binnen Microsoft Office voor uw maatwerkoplossingen.
 

Solutions4Office voor uw Kwaliteitsoplossingen op maat

Als pionier levert Solutions4Office hoogwaardige Microsoft Office maatwerkoplossingen aan bedrijven om hun procesinrichting op een efficiënte en effectieve manier te stroomlijnen, optimaliseren en te automatiseren. De brede, krachtige, laagdrempelige en praktische toepassingsmogelijkheden maakt Microsoft Office software zeer geschikt om bijna elk door u gewenst (kantoor) proces te automatiseren!
 

Solutions4Office: Optimale combinatie van kennis en praktijkervaring

Solutions4Office wil u van toegevoegde waarde zijn door voortdurend op zoek te gaan naar verbeteringen op basis van een brede combinatie van opleiding, kennis en praktijkervaring.
Onze meer dan 25 jaar kennis en ervaring met het stroomlijnen en integreren van strategie, procesmanagement, standaard (enterprise) systemen en Microsoft Office producten stelt ons optimaal in staat snel het totaalbeeld te vormen van uw wens(en) en deze te vertalen naar de juiste maatwerkoplossing voor uw bedrijf en uw specifieke situatie.
Onze hoogopgeleide professionals uit uw regio beschikken over specialistische expertise uit uw branche en helpen u graag met het realiseren van door u gewenste oplossingen, tools en systemen van uw keuze.
Haal meer rendement uit uw MS Office pakket!

Vision Statement

De Vision statement van Solutions4Office is: “Added value through cooperation”. Binnen ons uitgebreide netwerk beschikken wij over professionals met de juiste kennis, ervaring en (empathische) consultancy skills om onze klanten te helpen software technology te gebruiken door samen te werken met hun:

 • personeel en resources
 • klanten en
 • hun partners

Mission Statement

Wij streven ernaar uw persoonlijke, lokale en duurzame full service softwarepartner te zijn voor uw maatwerkoplossingen in MS Office, die op elk moment van toegevoegde waarde is.

Ervaar ook wat Solutions4Office voor u kan betekenen:

 
Kwaliteitsoplossingen op maat
Snel, effectief direct resultaat
Optimaal rendement uit uw MS Officepakket
Gewenste oplossingen, tools en systemen van uw keuze (in licentie of op maat ontwikkeld)
Expertise uit uw branche
Specialisten uit uw regio
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Haal meer rendement uit uw MS Office pakket!