Cursus Word

Wanneer een cursus Word volgen? Intussen is MS Word is verreweg het meest populaire tekstverwerkingssoftwareprogramma ter wereld. Bijgevolg werken de meeste bedrijven en werknemers hiermee in hun correspondentiewerkzaamheden. En lijken de mogelijkheden hierin soms eindeloos. Daarom speelt Solutions4Office hier graag op in met praktische en op de praktijk toegepaste trainingen op maat. Niet alleen bijvoorbeeld om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden van dit programma. Maar bijvoorbeeld ook om uw bestaande kennis op te waarderen, te verrijken en/of uit te diepen. Zoals bijvoorbeeld ten aanzien van bepaalde handelingen, tips en tricks. In het bijzonder specifiek toegespitst voor uw bedrijf, proces en uw situatie. Zodat u zelf efficiënter en makkelijker werkt met MS Word!

Voor wie is de cursus Word bedoeld?

De MS Word trainingen worden op maat samengesteld. Voor iedereen die meer wil weten van de verschillende mogelijkheden en toepassingen binnen en met MS Word vanaf de basis, tot aan vergevorderden en experts. Bovendien worden de maatwerktrainingen zoveel mogelijk aangepast naar de praktische toepassing ervan in uw huidige correspondentie proces en werksituatie. Met onderwerpen, die u zelf kiest en op het niveau dat u wenst.

 

Hoe gaan wij hierbij te werk?

Voor de dienstverlening naar onze klanten gaan wij zo veel als mogelijk uit van de reeds bij hun aanwezige (Microsoft Office) platforms en infrastructu(u)r(en). 

Nadat wij uw opdracht voor de maatwerktraining hebben ontvangen, stellen wij eerst samen met u onder meer de exacte doelen en te behandelen onderwerpen vast tijdens een korte kick-off sessie. Evenals bijvoorbeeld de cursus datum en/of data. Daarna gaan wij voor u de cursus op maat voorbereiden. Vervolgens vindt de training plaats, welke een of meerdere dagdelen in beslag kan nemen.

Lees hier meer over onze algemene werkwijze.

 

Ervaar ook wat Solutions4Office voor u kan betekenen:

 
Cursus Word, Cursus MS Word, MS Word cursus, MS Word Training, MS Word maatwerktraining, kwaliteitstraining, praktisch, efficient, VBA Word Macro Experts, correspondentie professionals inhuren voor huisstijl templates/sjablonen en macro´s, geautomatiseerde tekstblokken, huisstijldocumenten restylen/aanpassen, bouwsteenmacro’s, bouwsteendocumenten, standaardbrieven, standaardcorrespondentie, geautomatiseerde aanhef en ondertekeningKwaliteitstrainingen op maat
Sneller efficienter werken
Optimaal rendement uit uw MS Officepakket
Specifiek op maat voor uw bedrijf en proces(sen)
Praktische toepassing op het niveau van uw keuze

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Haal meer rendement uit MS Word!