Diensten

 
Solutions4Office begeeft zich met haar dienstverlening op het terrein van kantoorautomatisering, waarin Microsoft Office veruit de meest gebruikte software is.
De krachtige, laagdrempelige, praktische en brede toepassingsmogelijkheden maken Microsoft Office zeer geschikt voor het automatiseren van bijna elk door u gewenste business proces op kantoor!

Werkgebied van onze dienstverlening

Solutions4Office begeeft zich op het snijvlak van processen, systemen en (kantoor)organisatie op het terrein van kantoorautomatisering en eventuele integratie met Enterprise software. Solutions4Office geeft en implementeert advies aan bedrijven om hoogwaardige maatwerkoplossingen binnen Microsoft Office voor hen te realiseren. Zij streeft er hierbij naar om de procesinrichting van haar klanten op een efficiënte en effectieve manier te stroomlijnen, optimaliseren en te automatiseren.

 

Consultancy

Binnen haar dienstverlening op het gebied van kantoorautomatisering specialiseert Solutions4Office zich op het gebied van:

Ook verzorgen wij MS PowerPoint templates in de huisstijl van uw bedrijf.

 

Cursussen en trainingen

Naast het geven en implementeren van advies richt Solutions4Office zich op het geven van cursussen en trainingen in:

MS Excel en

MS Access

Hoe gaan wij hierbij te werk?

Voor haar dienstverlening naar klanten gaat Solutions4Office onder meer uit van reeds bestaande Microsoft Office platforms en infrastructu(u)r(en) bij hun klanten. Om zo optimaal rendement uit uw eigen beschikbare Microsoft Office softwarepakket proberen te halen.
Lees hier meer over onze werkwijze.

 

Expertise uit uw branche, specialisten uit uw regio

Professionals uit uw regio beschikken over specialistische kennis en ervaring uit uw branche en helpen u graag met het realiseren van de door u gewenste maatwerkoplossingen, tools en systemen van uw keuze.

Ervaar ook wat Solutions4Office voor u kan betekenen:

 
Kwaliteitsoplossingen op maat
Snel, effectief direct resultaat
Optimaal rendement uit uw MS Officepakket
Expertise uit uw branche
Specialisten uit uw regio

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Haal meer rendement uit uw MS Office pakket!